FAQ

Școală

1. Cum îmi pot înscrie copilul la școala „Ethos”?
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, în ordinea primirii cererilor de înscriere. Pentru a afla întreaga procedură de înscriere, vă rugăm să ne contactați.
2. Care este programul școlii? 
Orele încep la ora 8.00 și se termină la 12.00, 13.15, 14.30 sau 16.30, în funcție de clasa în care este înscris copilul și de activitățile suplimentare pentru care se optează.
3. Copilul poate lua masa la școală?
Da, clasele P-IV iau masa la școală la ora 12, iar clasele V-VIII la ora 13, dacă părinții optează pentru acest serviciu. La finalul lunii elevii primesc meniul pentru luna următoare și pot bifa ce doresc să mănânce. Prețul variază în funcție de opțiunile exprimate.
4. Cum se poate ajunge la școală?
Cu autobuzul 5b până la stația de la ANL-uri, apoi pe strada Geniștilor până la numărul 60. 
Cu transport personal.
Cu transportul organizat de școală, dacă se optează pentru acest serviciu contra cost. Școala are contract de prestări servicii cu o firmă de transport autorizată. 
5. De ce activități suplimentare beneficiază copiii la școla „Ethos”?
Pentru a vedea activitățile extracurriculare și extrașcolare organizate de școala noastră, vă rugăm să consultați oferta noastră educațională..

Grădiniță

1. Cum îmi pot înscrie copilul la Grădinița „Ethos”? 
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, în ordinea primirii cererilor de înscriere. Pentru a afla întreaga procedură de înscriere, vă rugăm să ne contactați.
2. Care este programul grădiniței ?
Activitățile încep la ora 8.00 și se termină la 13.00 sau 16.30, în funcție de programul pentru care se optează.
3. Copilul poate lua masa la grădiniță ?
Da, dacă părinții optează pentru acest serviciu. La finalul lunii părinții primesc meniul pentru luna următoare și pot bifa ce doresc să mănânce. Prețul variază în funcție de opțiunile exprimate.
4. Cum se poate ajunge la grădiniță ? 
Cu autobuzul 5b până la stația de la ANL-uri, apoi pe strada Geniștilor până la numărul 68.  
Cu transport personal.  
Cu transportul organizat de grădiniță, dacă se optează pentru acest serviciu contra cost. Școala are contract de prestări servicii cu o firmă de transport autorizată.
 5. De ce activități suplimentare beneficiază copiii la Grădinița„Ethos”?
Pentru a vedea activitățile extracurriculare și extrașcolare organizate de grădinița noastră, vă rugăm să consultați oferta noastră educațională..